Manyetik Kireç Önleyici Hizmet Bölgeleri

24-05-2021 14:01
Manyetik Kireç Önleyici Hizmet Bölgeleri

Manyetik Kireç Önleyici Hizmet Bölgeleri

Manyetik kireç önleyiciler mıknatıslar vasıtasıyla manyetik alan oluşturur. Bu sayede kireç taşını kireç tozuna dönüştürürler. Cihazın boyu ve suya etki süresi ne kadar uzun olur ise etki o kadar çok olacaktır. Çünkü çapraz konumlandırılmış olan mıknatıslar, kireç taşı tabakalarını Z şeklinde çarpıştırırlar ve her çarpışmada etkisi yükselir. Miramak kireç önleyicilerde kullanılan konuma göre en fazla mıknatıs adedi ve en uzun boy kullanımı benimsenmiştir. 2002 yılında kurulan Miramak firması, manyetik kireç önleyiciler konusunda fabrikalar, belediyeler, isale hatları, elektrik santralleri, atölyeler gibi bir çok tesiste testler, denemeler ve ar-ge çalışmaları yapmıştır. Buradan gelen tecrübesi ve referansları ile makine kireç önleyici ve daire kireç önleyicilerini geliştirmiştir. Villa ve müstakil evler için ve yoğun kireçli bölgeler için üretilen Miramak Mk37 Gold Türkiye’nin en büyük ve en güçlü manyetik kireç önleyicisidir.

Kireç Önleyici Servisi

Miramak manyetik kireç önleyicileri ve su arıtma cihazları 2021 yılı itibariyle 60 bayi ve satış noktasında hizmet vermektedir. Ayrıca Miramak kurduğu servis altyapısıyla Türkiye’nin 81 ilinde ücretsiz kargo ile ürünü teslim ve 81 iline servis hizmeti sunmaktadır. Manyetik kireç önleyicilerde servis hizmeti talep halinde, su arıtma cihazlarında ise ücretsiz olarak tüm su arıtma cihazlarında sağlanmaktadır.

Manyetik Kireç Önleyici İl Hizmet Noktaları

Manyetik Kireç Önleyici ve Su Arıtma Cihazı Servis Hizmeti sağladığımız İller: BALIKESİR, BİLECİK, BURSA, ÇANAKKALE, EDİRNE, İSTANBUL, KIRKLARELİ, KOCAELİ, SAKARYA, TEKİRDAĞ, YALOVA, DÜZCE, AMASYA, ARTVİN, BOLU, ÇORUM, GİRESUN, GÜMÜŞHANE, KASTAMONU, ORDU, RİZE, SAMSUN, SİNOP, TOKAT, TRABZON, ZONGULDAK, BAYBURT, BARTIN, KARABÜK, AFYON, AYDIN, DENİZLİ, İZMİR, KÜTAHYA, MANİSA, MUĞLA, UŞAK, ANKARA, ÇANKIRI, ESKİŞEHİR, KAYSERİ, KIRŞEHİR, KONYA, NEVŞEHİR, NİĞDE, SİVAS, YOZGAT, AKSARAY, KARAMAN, KIRIKKALE, AĞRI, BİNGÖL, BİTLİS, ELAZIĞ, ERZİNCAN, ERZURUM, KARS, MALATYA, MUŞ, TUNCELİ, VAN, ARDAHAN, IĞDIR, ADANA, ANTALYA, BURDUR, HATAY, ISPARTA, İÇEL (MERSİN), KAHRAMANMARAŞ, OSMANİYE, ADIYAMAN, DİYARBAKIR, GAZİANTEP, HAKKARİ, MARDİN, SİİRT, ŞANLIURFA, BATMAN, ŞIRNAK, KİLİS

Türkiye’nin her noktasında Miramak kalitesiyle kirecin zararlarını önlemek mümkün, hangi ilde hangi ilçe de olursanız olun, bize mutlaka danışın.

Manyetik Kireç Önleyici Memnuniyet Garantisi

Miramak kireç önleyicilerin 6 ay koşulsuz iade garantisi bulunmaktadır. Miramak için önemli olan müşterilerinin memnuniyetidir. Miramak manyetik kireç önleyicilerine herhangi bir arıza durumuna karşı da 10 yıl birebir değişim garantisi vermektedir.

Kirecin zararlarından kurtulmak için kimyasal ve filtre kullanmanız gerekmeyecek, bakım ve onarım hizmetine ihtiyacınız olmayacak, bu şekilde hem doğayı hem çevreyi hem de cebinizi korumuş olacaksınız. Evinizin girişine takacağınız 1 adet Miramak kireç önleyici ile çamaşır makinenizi, bulaşık makinenizi, kombinizi, güneş enerjinizi, şofbeninizi tek bir ürün ile kirecin vereceği zararlardan koruyacaksınız. Manyetik kireç önleyici kullanımında çaydanlık ve kettle da bir miktar kireç görebilirsiniz. Çünkü manyetik kireç önleyici kireci yok etmez. Suyla beraber akıp gitmesini sağlar. Çaydanlık ve kettle da su durağan konuma geçtiği için, kireç tozu şeklinde bir görünüm olabilmektedir. Fakat bu oluşan kireç eskiye nazaran çok kolay temizlenebilen bir kireç yapısıdır. Manyetik kireç önleyicinin ana amacı cihazların kireç yüzünden arızalanmaması, tıkanmaların oluşmaması, rezistansın kireç yüzünden kaplanıp fazla elektrik tüketiminin olmamasıdır.

Doğaya Saygılı, İnsana Saygılı Kireç Önleyici

Miramak kireç önleyiciler yüzde yüz insan sağlığına uygun ve doğa dostudur. Kirecin zararlarını önlerken hem sağlığınıza hem de doğaya zarar vermeyeceksiniz. Hem de 50 yıl kullanım ömrü ile filtre yok, bakım yok, kimyasal kullanımı yok. 1 kere montajını yaptırın, siz onu unutabilirsiniz. Ama o sizi unutmayacak.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.