Kireç Önleyici Aparat

23-07-2021 02:35
Kireç Önleyici Aparat

KİREÇ ÖNLEYİCİ APARAT KULLANMAK NEDEN ÖNEMLİ?

Gerek Türkiye’nin coğrafi yapısı sebebiyle, gerekse de altyapının durumu nedeniyle evlere ulaşan suların içerisinde kireç bulunuyor. Söz konusu durum evlerde makinelerin arızalanmasından, içme suyunun kalitesiz olmasına kadar pek çok sorunu beraberinde getiriyor. Bu yüzden son yıllarda kullanılmakta olan bir teknoloji olarak kireç önleyici aparat kullanılıyor. Peki kireç önleyici aparat nedir ve ne işe yarar? Kireç önleyici aparat kullanmak neden önemli? Tüm bu soruların cevaplarını yazımızın ilerleyen kısmında bulabilirsiniz…

Kireç Önleyici Aparat Nedir?

Kireç önleyici aparat, suda bulunan kirecin önlenmesi ve daire içerisine ulaşmasının engellenmesi için kullanılan bir aparattır. Söz konusu aparat daire girişlerine takılabileceği gibi kombi, termosifon, güneş enerjisi, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi gibi cihazların önüne de takılabilir. Yani yalnızca makinelere kireç ulaşmasını önlemek istiyorsanız, bunu sağlayabilmeniz mümkün. Fakat eğer genel olarak evinize kirecin ulaşmasını engellemek istiyorsanız, bu da mümkün. Bu aparatı daire girişlerinde yer alan su saatinin önüne monte edebileceğiniz gibi, kireçten korunmasını istediğiniz makinelerin önüne de koyabilirsiniz.

Kireç önleyici aparatlar uzunluğuna ve kullanım alanlarına göre farklılık gösterilebilir. Miramak markası ile üretilen ve daire ve villalar için kullanılan kireç önleyici aparatlar şu kategorilerde satışa sunulmaktadır:

-Daire ve villa tipi kireç önleyici

-Güneş enerjisi, kombi ve termosifon kireç önleyici

-Çamaşır ve bulaşık makinesi kireç önleyici

Söz konusu kireç önleyici aparatlar yalnızca daire ve villalar için değil, aynı zamanda endüstriyel olarak da üretilmektedir.

Kireç Önleyici Aparat Çeşitleri

Kireç önleyici aparat çeşitleri kullanım amacınıza ve kullanım şeklinize göre değişkenlik gösteriyor. Kireç önleyici aparatlar ve kullanım alanları ile ilgili olarak şöyle bir liste yapılabilir:

-Çamaşır ve Bulaşık Makinesi: 4 mıknatıslı, 2 manyetik alanlı, 12,5 cm uzunluğunda (MK23 Silver, MK23 Gold, Mk24 Silver)

-Kombi: 8 mıknatıslı, 4 manyetik alanlı, 21 cm uzunluğunda (MK24 Gold)

-Güneş Enerjisi, Şofben ve Termosifon: 12 mıknatıslı, 6 manyetik alanlı, 25 cm uzunluğunda (MK25 Silver, MK25 Gold, MK28 Silver)

-Ev, Daire ve Küçük İşyeri: 16 mıknatıslı, 8 manyetik alanlı, 36 cm uzunluğunda (MK30 Silver, MK30 Gold, MK37 Silver)

-Villa, Daire ve Müstakil Evler: 20 mıknatıslı, 10 manyetik alanlı, 45 cm uzunluğunda (MK37 Gold)

Siz de kullanacağınız alana ve makineye göre, yukarıda belirtilmiş olan kireç önleyici aparatlardan herhangi birini tercih edebilirsiniz. Bu ürünler dışında Miramak markasıyla üretilen endüstriyel modellerden, su arıtma cihazları ve su arıtma filtresi modellerinden, su sayaç filtreleri ve ısıya ve basınca dayalı filtre modelleri gibi daha pek çok farklı ürün seçeneklerinden herhangi birini tercih edebilirsiniz.

 

En Kaliteli Kireç Önleyici Aparatlar Miramak’ta!

Miramak, 2003 yılından bu yana bu sektörde yer alan ve bugüne kadar üretmiş olduğu ürünlerle adından sıklıkla söz ettirmiş olan, tanınmış bir marka. Dolayısıyla bugüne kadar üretmiş olduğu tüm ürünler, Türkiye’nin dört bir tarafında beğenilerek ve sorunsuz bir şekilde kullanılıyor. Dolayısıyla eğer siz de evinizdeki kireç sorununu çözmek ve makinelerin arıza yapmasını engellemek isterseniz, bu noktada Miramak markasını tercih edebilirsiniz. Miramak, sahip olduğu deneyim, vizyon ve misyon ile, bu sektörde her zaman olduğu gibi fark yaratmaya devam ediyor.

Miramak markası ile üretilmiş olan bu ürünler sayesinde evlerdeki kireç sorununun önüne geçilmesi, pek çok faydayı da beraberinde getiriyor. Örneğin makinelerde arıza oluşmasını engellemek, aynı zamanda söz konusu giderlerden de kurtulmak anlamına geliyor. Aynı zamanda kireçlenen makinelerin daha çok enerji harcadığı ve dolayısıyla söz konusu durumun faturalara yansıdığı göz önünde bulundurulursa, kireç önleyici aparat kullanmanın ekonomik duruma ne kadar katkı sağladığı da ortaya çıkmış oluyor.

Eğer siz de Miramak tarafından üretilmiş olan bu ürünlere sahip olmak ve hem suyun kalitesini arttırmak, hem de ekonomik olarak rahatlamak isterseniz, bunun için Türkiye’nin neresinde olursanız olun sipariş verebilirsiniz. Miramak Türkiye’nin her yerine gönderim yapabilmektedir. Üstelik ücretsiz montaj hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Eğer kafanıza takılan herhangi bir soru olursa ya da herhangi bir konu hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, iletişim kanalları üzerinden hemen iletişim kurabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.