Ev Tipi Kireç Önleyici

27-07-2021 11:29
Ev Tipi Kireç Önleyici

EV TİPİ KİREÇ ÖNLEYİCİ İLE KİREÇTEN KURTULUN!

Evlerde makinelerin arızalanmasının en büyük sebeplerinden biri suda bulunan kireçtir. Evlerde kirecin önlenmesi için minimal çözümler yaratılmaya çalışılıyor olsa da, evler için geniş kapsamlı çözümler genellikle üretilemiyor. İşte bu noktada devreye ev tipi kireç önleyiciler giriyor. Peki ev için kireç önleyici nedir, ne işe yarar? Bu konuda tüm merak edilenleri cevaplamaya çalışalım…

Ev İçin Kireç Önleyici Nedir?

Türkiye’deki kireç durumu göz önünde bulundurularak özel olarak üretilmiş olan manyetik kireç önleyici, apartman dairelerinde, evlerde ya da villalarda kullanılabilir. Yoğun kireç oluşumu gerçekleşen büyük alanlar için kullanılmaya uygun olan ev tipi kireç önleyici daire içerisine değil, daireye ulaşan su saatine yerleştirilir. Bu yüzden eve ulaşan tüm suda kireçten arındırılmış olur. Ev için kireç önleyicilerin 5 farklı modeli bulunur. Söz konusu ev için kireç önleyici modellerini şu şekilde listeleyebiliriz:

-MK37 Gold ¾ inç manyetik kireç önleyici

-MK30 Gold ½ inç manyetik kireç önleyici

-MK37 Silver ¾ inç manyetik kireç önleyici

-MK30 Silver ½ inç manyetik kireç önleyici

-Miramak Pro Strong ¾ inç

Bu ürünlerden evinize uygun olacak herhangi birini seçebilir ve evlerinizdeki kireç sorununa son verebilirsiniz.

Ev İçin Kireç Önleyici Ne İşe Yarar?

Daire girişlerine takılan Miramak marka kireç önleyiciler, evlerinizde bulunan kombi, şofben, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi vb. suya temas eden cihazların kireçlenmesini engeller. Böylelikle evlerinizde kullanmış olduğunuz tüm bu makineler daha uzun ömürlü olur ve kısa vadede sizi ortaya çıkabilecek sorunlardan kurtarır. Bu aynı zamanda ekonomik bir kazanım anlamına da gelmektedir. Miramak ev için kireç önleyiciler daire girişlerine yerleştirildiği için, şebeke suyunun ulaştığı her alan kireçten korunmuş olur.

Kireç, yalnızca söz konusu makinelere zarar vermekle kalmaz. Örneğin çamaşır makinesinde yıkanan çamaşırların daha sert olmasına ve bulaşık makinesinin de bulaşıkları lekeli çıkarmasına sebep olur. Fakat miramak ev için kireç önleyici sayesinde çamaşırlarınız daha yumuşak ve bulaşıklarınız da daha lekesiz olur. Aynı zamanda makinelerde kireç oluşumu engellendiği için makineler daha az elektrik harcar ve böylelikle siz de elektrik masraflarında da tasarruf etmiş olursunuz.

Miramak ev için kireç önleyici yalnızca bir defaya mahsus olarak takılır. Bu ürün içerisinde herhangi bir filtre bulunmadığından, filtre değişimi ya da bakım gibi sorunlarla uğraşmak gerekmez. Miramak ev için kireç önleyici ürünlerin 50 yıl kullanım ömrü bulunmaktadır. Üst düzey kalitede üretilen bu cihazlar sayesinde kirece bağlı olarak ortaya çıkan tüm sorunları kolay bir şekilde çözmüş olursunuz.

Türkiye’nin coğrafi yapısı sebebiyle şebeke suyu içerisinde yüksek miktarlarda kireç bulunabiliyor. Kireç hem içme suyu kalitesini düşürürken, bir yandan da temas ettiği elektronik cihazlara uzun vadede zarar vermeye başlıyor. Bu sebeple de evlerde özellikle ev için kireç önleyici aparatların kullanılması tavsiye ediliyor. Miramakmarkası tarafından üretilmiş olan ev için kireç önleyici aparatlar, evlerinizde kireç oluşumundan kaynaklanan sorunları çözüme kavuşturuyor ve hem yaşam kalitesi açısından hem de ekonomik açıdan evlerde rahatlama yaratıyor.

Ev İçin Kireç Önleyici Nereden Alınır?

Eğer siz de evinize ulaşan suyun içerisinde bulunan kireçten şikayetçiyseniz, o halde Miramak’ın bu sorunun çözümü için ürettiği ev için kireç önleyici aparatları tercih edebilirsiniz. 2003 yılından bu yana bu sektörde olan ve üretmiş olduğu ürünler, gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ile deneyim kazanan Miramak, bu alanda kaliteyi temsil eden bir firma olarak rakiplerinden ayrılıyor.

Miramak firması tarafından sunulmuş olan yalnızca kireç önleyici ürünlerde değil, tüm ürünlerde tüm Türkiye’ye teslimat gerçekleştirilebiliyor. Eğer isterseniz Miramak’tan yapacağınız tüm alışverişlerde 9 taksit fırsatından da yararlanabilirsiniz. Şu an Türkiye’de bulunan, 45 cm uzunluğu ile en uzun ve en kaliteli kireç önleyici olan bu aparata sahip olmak isterseniz, hemen iletişim kanalları üzerinden iletişim kurabilir ve evlerinizdeki kireç sorununu hızlı bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz. Miramak, manyetik kireç önleyiciler konusundaki üretimlerine aralıksız olarak devam ediyor ve kendisini her geçen gün geliştiriyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.