Çamaşır Makinası Kireç Önleyici

23-07-2021 01:43
Çamaşır Makinası Kireç Önleyici

ÇAMAŞIR MAKİNESİ KİREÇ ÖNLEYİCİ KULLANMANIN FAYDALARI

Şüphesiz ki evlerimizde en çok kullandığımız beyaz eşyalardan biri çamaşır makinesi. Bu yüzden çamaşır makineleri evlerimizin olmazsa olmazı. Fiyat olarak yüksek cihazlar oldukları için, başlarına bir şey geldiği zaman ekonomik sorunlar yaratabiliyorlar. Tıpkı bulaşık makinelerinde olduğu gibi, çamaşır makinelerinin de en büyük sorunu kireçlenme. Çamaşır makinesi kireçlendiği zaman bozulabiliyor ve çoğu zaman tamir etmek mümkün olmuyor. Bu yüzden uzmanlar tarafından böyle bir şey yaşanmadan önce çamaşır makinesi kireç önleyici kullanılması öneriliyor. Peki çamaşır makinesi kireç önleyici nedir, nasıl çalışır, kullanmanın faydaları nelerdir ve nereden alınır? İşte bu konu hakkında tüm merak edilenler…

Çamaşır Makinesi Kireç Önleyici Nedir ve Ne İşe Yarar?

Eğer evinize ulaşan şebeke suyu içerisinde klor varsa, zaman içinde çamaşır makinelerinde kireçlenme gibi bir sorun ortaya çıkar. Önceden bu sorunun önüne geçmek için herhangi bir yöntem bulunmadığı için, ya makineler bozuluyor ya da tamir ettirmek için çok büyük harcamalar yapmak gerekiyordu. Fakat günümüzde artık böyle bir durum söz konusu değil. Çünkü artık çamaşır makineleri için kullanılabilecek olan manyetik kireç önleyiciler mevcut. Bu manyetik kireç önleyiciler makineye su sağlayan hattın girişine takılıyor ve makinenin kireçlenmesini önlüyor. Böylelikle çamaşır makineleri daha uzun ömürlü bir hale geliyor ve kullanıcılarını büyük masraflardan kurtarmış oluyor.

Türkiye’nin lider kireç önleyici ve su arıtma sistemleri üreticisi olan Miramak, çamaşır makinelerinde kullanılabilecek olan 3 farklı çamaşır makinesi kireç önleyici üretmektedir. Söz konusu kireç önleyiciler şunlardır:

-¾ İnç, 12.5 cm, MK24 Silver Makine Manyetik Kireç Önleyici: Alüminyum Eloksal kaplı dış materyal, iç yapı PPRC plastik boru ve bağlantı elemanları ise pirinçten. ¾ inç boru çapına ve 384 gram ağırlığa sahip. Minimum 2 bar çalışma basıncı. 2 manyetik alanı ve 4 adet mıknatısı var. Bulaşık makinesinde de kullanılabilir.

-½ İnç, 15 cm, MK23 Silver Makine Manyetik Kireç Önleyici: Alüminyum Eloksal kaplı dış materyal, iç yapı PPRC plastik boru ve bağlantı elemanları ise pirinçten. Manyetik kireç önleyici 385 gram ağırlığındadır ve en az 2 bar çalışma basıncı ile çalışır. Bulaşık makinesi, şofben ve duş başlıklarında da kullanılabilir. 2 Manyetik Alan 4 mıknatıstan oluşmaktadır.

-½ İnç, 15 cm, MK23 Gold Makine Manyetik Kireç Önleyici: Alüminyum Eloksal kaplı dış materyal, iç yapı PPRC plastik boru ve bağlantı elemanları ise pirinçten ve 385 gram ağırlığındadır ve en az 2 bar çalışma basıncına sahip. 2 Manyetik Alan 4 mıknatıstan oluşmaktadır. Şofben, duş başlığı ve bulaşık makinesinde kullanılabilir.

Miramak tarafından üretilen tüm bu ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından patentlenmiştir ve her biri koruma altındadır. Dolayısıyla tamamen yerli ve benzersiz bir ürün satın almış olursunuz.

Çamaşır Makinesi Kireç Önleyici Kullanmanın Faydaları

Türkiye’de bulunan şebeke suyunda, özelliklerden dolayı kireç bulunur. Dolayısıyla, çamaşır makineleri de şebeke suyu ile çalıştığı için zaman içinde bu makinelerde kireçlenme meydana gelir. Kireçlenme makinenizin tam performansla çalışmasını engeller. Makineniz ilk aldığınız günkü gibi çalışmayınca, çamaşırlarınız temiz olmaz, hatta bazı çamaşırlarınız içine attığınızdan daha kötü bir şekilde çıkabilir. İşte bu durumun önüne geçmenin en iyi yolu da, çamaşır makinesi kireç önleyici kullanmaktır.

Eğer çamaşır makinesi kireç önleyici kullanırsanız, makineniz daha uzun ömürlü olur ve sizi de ekstra masraflardan kurtarır. Hem bir tamirci çağırıp çözüldüğünden emin olmadığınız bir sorun için yüksek meblağlar ödemek zorunda kalmazsınız, hem de yeni bir makine almak zorunda kalarak ekonomik olarak kendinizi zora sokmazsınız. Tüm bunlardan, yalnızca çamaşır makinesi manyetik kireç önleyici kullanarak kurtulabilirsiniz.

Çamaşır Makinesi Kireç Önleyici Nereden Alınır?

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz söz konusu ürünlerin tamamı yerli üretim olarak, Miramak tarafından üretilmektedir. Bu ürünlerin paketlerinin içerisinde ekstra olarak 1 adet conta takımı, 1 adet garanti belgesi ve 1 adet kitapçık bulunur. Mesai saatleri içerisinde verilen siparişler aynı gün içerisinde kargolanır. Eğer ürünle ilgili herhangi bir arıza ya da benzer bir sorun oluşursa, ürün sorgusuz bir şekilde yenisiyle değiştirilir. İsterseniz farklı bir modelle de ürün değişimi yapabilirsiniz. Beğenmediğiniz ya da memnun kalmadığınız ürünleri 6 ay içerisinde koşulsuz olarak iade edebilirsiniz. Ürünle ilgili değişim ya da iade talepleriniz için mesai saatleri içerisinde yetkili satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.