Bina Girişi Kireç Önleyici

27-07-2021 11:16
Bina Girişi Kireç Önleyici

BİNA GİRİŞİ KİREÇ ÖNLEYİCİ KULLANMANIN AVANTAJLARI

Müstakil evlerde, villalarda ya da apartman dairelerinde, şebeke suyunun kireçli olması beraberinde pek çok sorunu getiriyor. Fakat kireç probleminden kurtulmak ve daha sağlıklı bir şebeke suyuna sahip olmak için artık bina girişi kireç önleyici gibi basit bir çözüm var. Peki bina girişi kireç önleyici nedir, çeşitleri nelerdir, nasıl uygulanır ve nereden satın alınır? İşte tüm bu soruların cevaplarına şimdi hep birlikte bakalım…

Bina Girişi Kireç Önleyici Nedir?

Bina girişi kireç önleyici, dairelere giden sudaki kirecin manyetik alan ile parçalanması amacıyla bina girişlerine monte edilen bir kireç önleme sistemidir. Bina girişi kireç önleyiciler, içlerinde bulunan mıknatıslar ve yarattıkları manyetik alanlar ile birlikte, su içerisinde bulunan klor, kireç, kum ve benzeri maddeleri tutarlar. Bu ürünler bina girişlerine yalnızca bir kereye mahsus olarak takılır ve yaklaşık olarak 50 yıl kullanım ömürleri bulunur. Aynı zamanda bu süre zarfında herhangi bir bakıma ya da filtre değişimine ihtiyaç duymazlar. Eğer bu ürünleri Miramak markası ile alırsanız, aynı zamanda 6 ay memnuniyet garantisi ve 10 yıllık da ürün garantisine sahip olmuş olursunuz.

Miramak Bina Girişi Kireç Önleyici Çeşitleri

Miramak markası ile üretilen farklı modellerde ve farklı yapılarda kireç önleyici çeşitleri bulunmaktadır. Bu bina girişi kireç önleyicilerin modelleri ve özellikleri ise şu şekildedir:

¾ inç 45 cm MK37 Gold Villa Daire Manyetik Kireç Önleyici: Alüminyum eloksal kaplı materyal, krom çelik iç yapı ve pirinç bağlantı elemanları, ¾ inç boru çapı, minimum 2 bar çalışma basıncı, 1490 gram ağırlık, 10 manyetik alan ve 20 mıknatıs. Bu cihaz hem su saatinin önüne, hem de arkasına monte edilebilir.

¾ inç 36 cm MK37 Silver Daire Manyetik Kireç Önleyici: Materyal olarak alüminyum eloksal, iç yapı krom çelik ve bağlantı elemanları da pirinç, ¾ inç boru çapı ile minimum 2 bar çalışma basıncına sahip. 1222 gram ağırlığındaki ürün 8 manyetik alan ve 16 mıknatıstan oluşuyor. Tıpkı gold versiyonunda olduğu gibi su saatlerinin önüne ve arkasına monte edilebiliyor.

¾ inç 36 cm MK30 Silver Daire Manyetik Kireç Önleyici: Materyal olarak alüminyum eloksal, iç yapı krom çelik ve bağlantı elemanları da pirinç, 1/2 inç boru çapı ile minimum 2 bar çalışma basıncına sahip. 1222 gram ağırlığındaki ürün 8 manyetik alan ve 16 mıknatıstan oluşuyor. Su saatlerinin önüne veya arkasına monte edilebiliyor.

¾ inç 58 cm Miramak Pro Strong: Dışı alüminyum krom çelik ve içi krom çelik materyale sahip. Aynı zamanda bağlantı elemanları da krom çelikten. ¾ inç boru çapına sahip ve çalışma basıncı olarak da minimum 2 bar basınç yaratıyor. 2070 gram ağırlıktaki bu ürün, 12 manyetik alanı ve 24 adet mıknatısı kapsıyor. Yüksek su kullanımına sahip alanlarda, ¾ inç boru genişliğine sahip alanlarda, aynı zamanda konut dışında endüstriyel alanlarda da kullanılabiliyor. Su saatinin önünde ya da arkasında kullanılabilir.

Miramak Bina Girişi Kireç Önleyicilerin Öne Çıkan Özellikleri

Miramak kireç önleyiciler bina girişlerine monte edildiği için, evinizin içinde herhangi bir işlem yapılmasına gerek kalmaz. Dolayısıyla eviniz de bu süreçten olumsuz olarak etkilenmez. Aynı zamanda tüm ürünlerde 6 ay memnuniyet garantisi ve aynı zamanda 10 yıl ürün garantisi bulunur. Yani ürün 10 yıl içerisinde zarar görür ya da başka bir sorun ortaya çıkarsa, bu bina girişi kireç önleyici ürünü firmaya iade edebilirsiniz.

Miramak 2003 yılından bu yana piyasada hizmet vermekte olan bir firma olarak, bina girişi kireç önleyici konusunda Türkiye’nin önde gelen markalarından biridir. Bugüne kadar Türkiye’nin her noktasında sayısız montaj gerçekleştirmiş ve yapmış olduğu tüm faaliyetlerde müşteri memnuniyetinin hep ön planda tutulduğu bir politika izlemiştir. Dolayısıyla su arıtma sistemleri konusunda Türkiye’de gönül rahatlığı ile güvenilebilecek firmalardan biri durumundadır. Siz de Miramak avantajlarından yararlanmak isterseniz, hemen iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.